ALL-INCLUSIVE

Iøynefallende fordeler

 

 
Beskytt din eiendom

Secura porter har et patentert og sikkert låssystem sertifisert for nnbruddsmotstand i henhold til ENV 1627 og NEN 5096 + C2 (motstandsklasse 2) som standard og uten noe tillegg i pris. All-inclusive, trygghet på sitt beste.

 

Holder på varmen

De 42 mm sterke isolerte paneler gir meget høy stabilitet og varmeisolasjon. Takket være panelenes thermiske egenskaper sparer du både energi og penger.

 

 

 
Optimal thermiske egenskaper

Med kraftig gummiinnlisting og thermisk skille rundt porten og i panelene, får du en optimal beskyttelse mot tap av energi og bedret funksjonalitet.

 

Beskyttelse mot skaderDe kulelagrede tandemrullene løper lett og gir porten en rolig bevegelse.

Den integrerte fingerbeskyttelsen gjør klemskader av fingre tilnærmet umulig.

 

 

 
Rustbeskyttelse

Den høyverdige INOX (rustfritt stål) legeringen er utrolig stabil og gir best mulig motstand mot alle typer korrosjon.

 

Garantert riktig farge

Kun Secura er tilgjengelig i 10 trendfarger uten ekstra kostnad, med en glatt sateng overflate i
kvalitet som er designet for å vare.

I tillegg kan vi lakkere i de fleste RAL og NCS-S farger.

 

 

 
Stilren, også på innsiden

Det utvendige design av Secura overbeviser gjennom et stort utvalg av design og farger. Og mulighet for å få hele innsiden pulverlakkert i trafikkhvit (tilsvarende RAL 9016) gir porten et ekte ”highlight”.

 

Garantert plasseringsvennlig

Med et overhøydebehov på kun 140 mm inkludert motor, triumferer porten i forhold til de fleste av våre konkurrenter. I standard utførelse trenger du kun 170 mm inkludert motor for portstørrelse t.o.m. 3000×2500, og 200 mm for portstørrelser over 3000×2500.

 

 

 
En trygg investering

Den omfattende garanti-ytelsene for våre porter taler for seg selv: 10 års garanti på alle portdeler – også overflaten – er vi de eneste på markedet som tilbyr. Dette er kun mulig fordi vi i likhet med deg stiller de høyeste krav til delekvalitet og bearbeiding. Den solide konstruksjonen og gode stabiliteten er en garanti for lang levetid. Vi gir full garanti på alle komponenter inntil 5 år, mellom 5 og 10 år gir vi delegaranti.